Persoonlijk Diner of Taart

Wie ben je?
Waar houd je van?
Waar word je warm van?
Welke kleurschakeringen kent je persoonlijkheid?

Aan de hand van een vragenlijst koken wij een diner of bakken we een taart, afgestemd op je persoonlijkheid.

Ben je benieuwd hoe jij of iemand anders zou smaken als je een gerecht of een taart  zou zijn?

Vraag dan nu een offerte aan!

Workshop Fermenteren

In de workshop Fermenteren & Inmaken leer jij basisvaardigheden, do’s en don’t en krijgt tools om zelf te experimenteren.
Aan het eind ga je naar huis met een hand-out, een pot kimchi (op koreaanse wijze gefermenteerde groenten), een freestyle pot fermenterende groenten en een pot ingemaakte groenten.
Je kunt je eigen groenten meenemen of die va ons gebruiken. In de studio zijn groenten van @Tuinderij 't Wild
Je bijdrage is 64,-, inclusief koffie, thee en wat lekkers.
(excl. 3 weckpotten van 1,5 l die je zelf meeneemt of voor 15,- bij Manna koopt)

Workshop Woorden Proeven

 

In samenwerking met Heleen van www.schoonschrift.com geeft Studio Manna de culinaire schrijfworkshop Woorden proeven. Dat is een schrijfworkshop en veganistische viergangenlunch in één. De vierde editie alweer!

Heerlijk om meegenomen te worden van gerecht tot gerecht en verrast te worden door de woorden die uit mijn pen vloeiden.

Ruiken, horen, zien, voelen en proeven, het komt allemaal aan bod, zowel bij het eten als bij het schrijven. Elk van de vier gerechten heeft een ander mondgevoel en een andere smaakbeleving. En aan elk gerecht is een andere schrijfopdracht gekoppeld, zodat je aan het einde van de middag niet alleen met gevulde maag, maar ook met vier verschillende door jou geschreven teksten naar huis gaat. Ook als je geen of weinig schrijfervaring hebt kun je gewoon aansluiten! Je leert onder andere over je zintuigen gebruiken bij het schrijven, over associëren, over het creëren van een personage, over een dialoog vormgeven en over je laten inspireren door je herinneringen. 

Heel leuk, verrassend. Een mooie combinatie en locatie. Door de workshop heb ik geleerd dat inspiratie overal in kan zitten. 

De workshop was méér dan ik had verwacht. Het eten was echt enorm lekker en alles was met grote zorg en aandacht vormgegeven. Zeer veel dank voor deze mooie middag.

Kosten en aanmelden

De culinaire schrijfworkshop kost €79,00.
Er is ontvangst met koffie en thee vanaf 11.45 uur. Je gaat na de drieëneenhalf uur niet alleen naar huis met een gevulde maag, geschreven teksten en een hoofd vol inspiratie, maar je krijgt er ook nog eens een leuke goodiebag bij.