Manna

Manna betekent hemels voedsel.

Je kent het verhaal van Mozes vast wel, die met zijn volk door de Sinaïwoestijn trok op zoek naar het beloofde land. Na een tijdje werd men wanhopig omdat er niets meer te eten was. Maar hulp was nabij! Op een morgen bleek er, toen de morgendauw optrok, manna op de aarde te liggen; een fijn laagje wit dat leek op snoeppapier, smaakte naar honing en waar brood van gebakken gebakken kon worden.

Frauke

In Studio Manna bundel ik mijn liefde voor duurzaamheid, veganistisch koken, yoga, acrobatiek, kinderen en esthetiek tot één geheel.

Hier volgt een korte beschrijvig van de opleidingen en inspiratiebronnen die mij hier brachten:

Op mijn zestiende kwam yoga in mijn leven en tijdens mijn studie voor vrijeschoollerares kwam ik in aanraking met acroyoga. Het was liefde op het eerste gevoel! Na mijn studie reisde ik door Zuid Amerika en bleef een tijdje in Peru, het land van mijn hart, wonen en raakte  gefascineerd door veganisme. Daar, in Peru, deed ik ook een opleiding Synergy (vergelijkbaar met Acroyoga). Om me nog meer te verdiepen in fysieke voeding: hoe voedt eten zowel je lijf als je levenslust? rondde ik een koksopleiding bij VIP Health&Nutrition te Haarlem af en experimenteer ik dagelijks met levengevende voeding. Bij de 200-h Vinyasayogaopleiding van Kula Collective te Guatamala kwamen zowel de Andes wijsheid als de Indiase yogakennis die ik graag bestudeer samen. Bij Yogapoint volgde ik een Yinyoga bijscholing. Ik sta ook nog steeds met plezier voor de klas. Mijn passies zijn divers, als zon en maan zelfs misschien, maar samen zijn ze middelen voor mijn missie om de aarde wat hemelachtiger te maken.

Ik hoop je binnenkort te verwelkomen bij Manna!

Ben je nieuwsgierig naar mij persoonlijk? Op mijn 33e verjaardag ben ik een persoonlijk blog begonnen, over dingen die mijn hart sneller laten kloppen.