Holistisch Energetische Massage

Holistisch Energetische Massage

In een Holistisch Energetische Massage bij Manna wordt er naar jou gekeken als geheel: je lichaam, je gevoelens, je emoties, je gedachten en je ziel. We kijken naar de achterliggende thema’s van dat wat er in je leven speelt en zien symptomen als een wegwijzer naar een rijker leven. We werken vanuit het somatische (je lijf) in op dat wat er in jouw binnenwereld gebeurt. Welke gedachten belemmeren jou? Hoe kun je nog vrijer worden? Hoe kun je nog meer vanuit je hart leven? Hoe kun je nog beter in je vel komen te zitten? Hoe kun je meer vanuit je lijf leven? Hoe kun je nog zachter voor jezelf zijn?

Ik werk zowel met dat wat jij mij vertelt als met dat wat ik intuïtief tussen de regels door hoor en met datgene wat jouw lijf mij vertelt. Er kan een stevige massage ontstaan, maar soms heeft een meer energetische dan fysieke massage meer effect. Een klassieke Zweede massage, holistic pulsing, een haptische (invoelende) massage, energetische massage of een combinatie van dezen kan worden ingezet om jouw zelfhelende vermogen aan te spreken en je nog meer heel te laten worden.

Tarief
60 voor 1 uur
75 voor 75 minuten
90 voor 1,5 uur
110 voor 2 uur

Voor de massage hebben we een gesprek, naar aanleiding van het intake formulier wat je toegestuurd krijgt, waarbij we je wensen en eventuele klachten bespreken. Bij de eerste massage komt er hierdoor 10 minuten tijd bij die niet berekend wordt. Vanaf de tweede massage zit het gesprek in de tijd verweven.

Als je een afspraak hebt staan en je bent verhinderd, graag 48 uur van te voren afmelden via mijn telefoonnummer 06-18700861 (whatsapp of sms).
Een afspraak die niet op tijd wordt afgemeld wordt in rekening gebracht.

Massage

‘Your task is not to seek for love,
but merely to seek and find
all the barieres that you
have build against it’
Rumi


 

Massage is een deur naar jezelf.
Een massage brengt je terug naar huis.
Terug naar de sensatie van je huid, je spieren, je pijn, je fijn, je zijn.
We zoeken geluk vaak overal en vooral ver weg, maar stiekem ligt het net onder je huid je wachten. Want door een massage komen niet alleen de opgeslagen spanningen in ons lijf vrij, maar ook serotonines (geluksstofjes).
Het is geen makkelijke weg van ons hoofd naar ons hart.
Het vraagt moed om uit het denken en het doen in het zijn te belanden.
Maar durf je naar binnen te voelen?
Dan is de beloning grootser dan je had kunnen denken.

De hemel ligt net onder je huid

 

 

2Daagse Workshop Holistic Pulsing

~°wordt in het najaar weer gegeven °~

 Studio Manna verzorgt de basiscursus Holistic Pulsing.
Holistic Pulsing is een diep helende massage vorm, ontwikkeld door Tovi Browning.

Holistic Pulsing is een diep helende massage vorm, ontwikkeld door Tovi Browning.
Bij een Holistic Pulsing sessie lig je gekleed op de massagebank en onderga je wiegende bewegingen. De voortdurende beweging raakt al je spieren, gewrichten en cellen, raakt je van buiten en van binnen, van top tot teen. Pulsing ontspant op vele niveaus, maakt losser, helpt loslaten en laat je energie weer helemaal doorstromen. Het nodigt je uit om helemaal in je lichaam en je gevoel aanwezig te zijn. Vaak komt eerst dat wat jij vasthoudt of wat je onder controle wilt houden aan de oppervlakte. Zo kunnen er verdrietige, vrolijke, boze of speelse emoties naar boven komen. Uiteindelijk nodigt Holistic Pulsing je uit in stroom te komen, te bewegen en bewogen te worden, Zodat je de kracht die in je leeft naar buiten kan laten komen.
 
Deze 2 dagen ontvang je de basistheorie achter de Holistic Pulsing en werken we beurtelings als gever en ontvanger.


Meriel, deelneemster van de eerste editie schreef:

Frauke geeft les, zonder belerend te zijn
ze omhult en onthult de kennis die er al is in ons leergierig hart en brein.
De hele zonnige woensdag in maart, is er dat deinen op
zachtroze golfjes van liefde geweest, de erkenning èn her-innering aan het feit dat wij al heel zijn.


Kosten
190 euro voor twee dagen inclusief een hand-out, twee veganistische lunches, koffie thee en lekkers.